Bedrijfstuin

Uw tuin is het visitekaartje van uw onderneming

Steeds meer ondernemers ontdekken de meerwaarde van een fraaie groenvoorziening. Een zorgvuldig aangelegde bedrijfstuin maakt onderdeel uit van uw visitekaartje. Een net gazon, een kleurig bloemenpark afgewisseld met onderhoudsarme beplanting, zorgen voor een verzorgde uitstraling van uw bedrijfspand.

Een bedrijfstuin ontwerpen en aanleggen

Bij het advies voor het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van het groen bij uw bedrijfsterrein kijken wij naar:

• De functionaliteit van het groen
• De aard van het bedrijf
• De gewenste uitstraling van uw pand
• De zichtbaarheid van uw bedrijfspand vanaf de weg
• De kosten voor het groenonderhoud

Uiteraard geven we doelgerichte adviezen en onze eigen visie op alle elementen van de bedrijfstuin: bestrating, groen, bomen, zitelementen, beschuttingen en bloeiende planten.

bestrating

Uitbesteden groenonderhoud

Wanneer u wilt dat uw bedrijf altijd een representatieve uitstraling heeft, is het onderhoud van groot belang. Ook het onderhoud van uw bedrijfstuin kunt u laten verrichten door hoveniersbedrijf Gardenprojects. Van een voor- en/of najaarsbeurt tot aan periodiek onderhoud, in overleg met u bepalen wij hoe vaak we langs komen en welke werkzaamheden u wilt uitbesteden. Zo bent u altijd verzekerd van een frisse uitstraling en een gezonde beplanting.

 

Wilt u meer weten over het uitbesteden voor uw groenonderhoud? Neem dan contact met ons op. U krijgt dan vrijblijvend een prijsopgave en zo weet u waar u aan toe bent bij het uitbesteden van groenonderhoud voor uw bedrijfsgroen.

Gemeenten en projectontwikkelaars

Er wordt regelmatig aanspraak gedaan op onze kennis over groenplannen door gemeentes en projectontwikkelaars. Wij maken een volledig groenplan, inclusief het beplantingsplan en het bestek. De opdrachtgever kan vervolgens overgaan tot aanbesteding of laat ons het geheel verzorgen.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

Vul het contactformulier in of bel gelijk met Martijn Snoek van hoveniersbedrijf Gardenprojects: 06 – 55 79 52 14

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

 

gardenprojects

 

 

De Mossel 14 1723 HZ Noord-Scharwoude (N-H)
T: 06 55 79 52 14
E: info@garden-projects.nl

Deel dit bericht