Moswanden

Moswanden 100% natuurlijk en milieuvriendelijk

Moswanden zijn de trend van 2018! 

Toe aan verandering in uw interieur? De moswanden van Gardenprojects zijn 100% natuurlijk, handgemaakt en vriendelijk voor het milieu. Het mos wat wij gebruiken wordt op een volledig milieuvriendelijke manier geoogst. In het hele proces van oogsten tot verwerken worden geen schadelijke, toxische middelen gebruikt.

moswanden

Moswanden, onderhoudsvrij en geluidsdempend

Moswanden zijn niet alleen een lust voor het oog, maar hebben eenmaal aangebracht ook weinig onderhoud meer nodig. De moswanden worden bevestigd op 9 tot 18 mm dik duurzame houten panelen, en dragen bij aan een goede akoestiek in uw omgeving. Naast zijn natuurlijke kleur kan het mos in meerdere kleuren geleverd worden, de keuze is reuze!

Een van de eigenschappen en voordelen van moswanden zijn; hoge akoestische demping, brandvertragend (geïmpregneerd), zeer kleur vast, geen daglicht nodig, vuil afstotend (anti-statisch) en het heeft geen onderhoud nodig zoals water geven, snoeien of bemesten.

moswand kantoor

moswanden

 

 

 

 

Uw logo in mos of als wanddecoratie op de beurs

Mos is multifunctioneel inzetbaar, niet alleen als wanddecoratie maar het is ook te plaatsen tegen het plafond, als bekleding van kolommen, als scheidingswand en roomdivider, als eyecatcher bij een entree of in een vergaderruimte. Ook het verwerken van een logo in het mos of er juist bovenop voor een 3D effect is mogelijk. Maar ook voor beurspresentaties en tentoonstellingen zorgen de mospanelen voor een unieke aantrekkingskracht.

Wilt u meer informatie over onze moswanden, mos logo’s of akoestische mospanelen? Vul het contactformulier in of bel ons gelijk op 06 55 79 52 14 en wij helpen u graag verder.

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

gardenprojects

 

 

De Mossel 14 1723 HZ Noord-Scharwoude (N-H)
T: 06 55 79 52 14
E: info@garden-projects.nl

Deel dit bericht