Beschoeiing Broek op Langedijk

Beschoeiing Broek op Langedijk wordt toegepast als bescherming van tuinen langs het water en als versterking van de oevers van sloten, kanalen en vijvers. Door het plaatsen van een beschoeiing aan de slootkant van uw tuin heeft u geen nadelig effect meer van een aflopende oever. Het levert bovendien extra vierkante meters aan tuin en dus aan ruimte op. Zeker in combinatie met een vlonder krijgt uw tuin door het plaatsen van een beschoeiing een enorme meerwaarde. Het levert zitmogelijkheden of een handige plek om de boot af te meren.

Gardenprojects heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in beschoeiingen plaatsen.

Houten beschoeiing is de meest gebruikte beschoeiing. Een beschoeiing van hout oogt het meest natuurlijk en heeft een warme uitstraling.
Het hout  dat gebruikt wordt voor een houten beschoeiing kan van elke soort zijn. Denk hierbij aan eikenhout, kastanjehout, vurenhout en verschillende soorten hardhout. Het vurenhout plaatsen wij bij een houten beschoeiing onder water, waardoor deze nooit meer rot en u lang van uw beschoeiing kunt genieten. Kortom, een duurzame en natuurlijk ogende beschoeiing.

beschoeiing Schagen

beschoeiing Heerhugowaard

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

Vul het contactformulier in of bel gelijk met Martijn Snoek van hoveniersbedrijf Gardenprojects: 06 – 55 79 52 14

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

 

gardenprojects

 

 

De Mossel 14 1723 HZ Noord-Scharwoude (N-H)
T: 06 55 79 52 14
E: info@garden-projects.nl

Deel dit bericht