Moswanden de trend van 2018

Moswanden zijn de trend voor 2018

Bent u ze al tegengekomen? Moswanden aan de muur van een kantoor, entree, vergaderzaal of op een beurs.  Nederland wordt langzaam een stukje natuurlijk groener van binnen. Wat vindt u van onze moswand bij Fort Resort Beemster?

moswanden

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het mos wat wij van Gardenprojects gebruiken wordt op een volledig milieuvriendelijke manier geoogst. In het hele proces van oogsten tot verwerken worden geen schadelijke, toxische middelen gebruikt.

Uw logo in mos of als wanddecoratie op de beurs? 

Mos is multifunctioneel inzetbaar, niet alleen als wanddecoratie maar het is ook te plaatsen tegen het plafond, als bekleding van kolommen, als scheidingswand en roomdivider, als eyecatcher bij een entree of in een vergaderruimte. Ook het verwerken van een logo in het mos of er juist bovenop voor een 3D effect is mogelijk. Maar ook voor beurspresentaties en tentoonstellingen zorgen de mospanelen voor een unieke aantrekkingskracht.

Wilt u meer informatie over onze moswanden, mos logo’s of akoestische mospanelen? Vul dan het contactformulier in of bel ons gelijk op 06 55 79 52 14 en wij helpen u graag verder.

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

gardenprojects

 

 

De Mossel 14 1723 HZ Noord-Scharwoude (N-H)
T: 06 55 79 52 14
E: info@garden-projects.nl

Deel dit bericht