Verticale beplanting

Verticale beplanting brengt uw wand tot leven

verticale beplanting Gardenprojects Noord Scharwoude

Steeds meer onderzoek toont aan dat natuur en groen op de werkplek een positief effect heeft op het gevoel van welzijn van de medewerker. Planten zorgen bovendien voor het afbreken van schadelijke stoffen, de toevoer van zuurstof, het verhogen van luchtvochtigheid, het verbeteren van de concentratie en creativiteit en hebben de eigenschap om geluid te kunnen reduceren. Hierdoor creëert u een sfeervolle, prettige en inspirerende omgeving om te werken of tot rust te komen.

Groene wanden zijn een prima vervanging voor de planten op de bureaus. Ze nemen geen vloeroppervlakte in beslag en verbeteren het binnenklimaat op vele manieren. De nieuwste trend op dit gebied is de verrijdbare plantenwand. Een roomdivider die aan beide zijden is voorzien van planten. Het is perfect om kamers optisch in te delen. Het zorgt enerzijds voor meer sfeer en ander zijds voor praktisch gebruik van een ruimte. De verrijdbare plantenwand draagt bij aan het creëren van privacy en demping van omgevingsgeluid.

Een levende groene wand van planten en geeft uw leef- en werkomgeving direct een fraai en groen resultaat met een unieke uitstraling. De groene wand beschikt over een irrigatiesysteem en is volledig zelfvoorzienend.

Heeft u de portfolio van Gardenprojects al gezien? 

verticale tuin

 

 

 

 

plantenwand amsterdam

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Heeft u interesse in een groene wand? 

groene wand

 

 

 

 

 

 

 

 

greenwall Rotterdam

 

 

 

 

 

 

 

 

greenwall

 

 

 

 

 

Neem dan vrijblijvend contact op met Martijn Snoek van Gardenprojects.

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

gardenprojects

 

 

De Mossel 14 1723 HZ Noord-Scharwoude (N-H)
T: 06 55 79 52 14
E: info@garden-projects.nl

Deel dit bericht